Ensimmäinen blogipostaukseni ikinä

Hei, Olen Kim. Kirjoitushetkellä olen 21-vuotias ja asun Turun ylioppilaskylässä tyttöystäväni kanssa. Hän opiskelee luokanopettajaksi, minä yritän. Ja yritän muuten todella kovasti.

Aloitin kotisiivousurani äitini yrityksessä. Työskentelin yrityksessä lukion ohella osa-aikaisesti. Olen aina pitänyt työstä ja kokenut sen erittäin palkitsevana. Totta puhuakseni en ole ikinä työskennellyt millään muulla alalla kuukautta pidempään: olen aina hakeutunut takaisin alan hommiin. Olen hakenut kahdesti opiskelemaan oikeustiedettä, mutta lopulta päätin haluavani jatkaa tämän työn parissa. Ehkä tätä voisi puhutella jo kutsumuksena.

Perustin Kimalluksen tammikuussa 2020. Suurin motiivini lähteä yrittäjäksi lienee se, että olin yksinkertaisesti tyytymätön olemassa olevien siivousyritysten työtapoihin, palkkaukseen ja puutteellisiin välineisiin. Hintakilpailu alalla on johtanut siihen, että työntekijät voivat pahoin ja ovat ylityöllistettyjä. Halpa tuntihinta revitään työntekijän selkänahasta. Haluan omalla toiminnallani edistää suomalaisten hyvinvointia tarjoamalla tulevaisuudessa kivan työpaikan ja ostamalla mahdollisimman paljon tarvikkeita ja palveluita kotimaisilta yrityksiltä. Suomi on todella hieno maa ja meidän sosiaaliturvajärjestelmämme on vertaansa vailla!

Nyt koronakriisin aikana tarkoituksenani on vain selviytyä vaikeista ajoista. Ajankohta ei todellakaan ole paras mahdollinen yrittämiselle, vaan eihän tämä ollut lainkaan ennustettavissa. Tärkeintä nyt on hoitaa kaikki laskut tunnollisesti ja ajallaan, sillä yritykset tarvitsevat rahojani omien laskujensa maksamiseen. Muistathan sinäkin tukea paikallisia pienyrittäjiä: Tilaa ruokaa, hanki uudet kengät tai hifistele käsityöoluita. Pienikin apu voi olla tärkeää yritysten selviytymisen kannalta.

Ai niin, flyerit ja käyntikortit saapuivat tänään. ISO KIITOS Plusprint Oy:lle todella hyvästä palvelusta ja laadukkaista, ekologisista painotuotteista. Kiitos myös Helioska Oy upeasta designista! 

Kim