Palvelut

Laadukasta siivouspalvelua sinun ehdoillasi

Tarjoamme alustavasti kolmea erilaista siivousratkaisua. Lähtökohtaisesti kaikkiin tuntiveloituksiimme sisältyy arvonlisävero, matkakustannukset sekä välinekustannukset. Mahdollisista työstä aiheutuvista lisäkustannuksista sovimme aina asiakkaan kanssa erikseen.  Kaikki palvelumme sisältävät 100% tyytyväisyystakuun. Vastuuvakuutuksemme kattaa mahdolliset vahingot 1 000 000€ saakka ja yrityksessämme noudataan täydellistä vaitiolovelvollisuutta.

Viikkosiivous - 54,90€ / h

Määrittelemme viikkosiivouksen tarkemman sisällön kanssasi. Viikkosiivous kattaa kuitenkin aina pölyjen pyyhinnän ulottuvuuskorkeudelta, imuroinnin, wc-tilojen ja keittiön siivouksen, peilien pyyhinnän, lavuaarien ja hanojen pesun, näkyvien tahrojen poiston sekä lattioiden kosteapyyhinnän. Lisäksi viikkosiivoussopimus kattaa kodin erityistoimenpiteet, esimerkiksi jalkalistojen pyyhinnän, joita toteutetaan muun siivouksen ohessa siltä osin kuin aikaa riittää. Viikkosiivoussopimukseen kuuluu myös pienten ja keskisuurten mattojen puhdistus irtoliasta ja tuulettaminen olosuhteiden niin salliessa. Viikkosiivous tapahtuu yhden, kahden tai neljän viikon välein.

Lue lisää viikkosiivouksesta täältä.

Viikkosiivous Turku
Suursiivous Turku kotisiivous

Kertasiivous - 60€ / h

Kertasiivouksen tavoitteena on kodin perinpohjainen siivoaminen. Lopullinen siivousratkaisu laaditaan kuitenkin sinun toiveidesi ja suunnitelmiesi mukaisesti. Kertasiivous on kertaluontoinen palvelu. Viikkosiivoussopimuksen solmineille asiakkaille kertasiivouksen hinta on sama kuin viikkosiivouksen hinta.

Tarkemmat tiedot kertasiivouksesta löydät täältä.

Ikkunanpesu - 60€ / h

Ikkunanpesumme kattaa ikkunapintojen huolellisen puhdistuksen, ikkunalautojen pyyhinnän, ikkunan sisäosan puhdistuksen, sälekaihtimien pyyhinnän sekä ikkunan puitteiden pyyhinnän. Ammattimaisen reipas ja huolellinen ote takaa uskomattoman puhtaan lopputuloksen puitteille, ikkunalaudoille sekä ikkunapinnoille.

Lue lisää ikkunanpesustamme täältä

Ikkunanpesu Turku kotisiivous