Työpaikat

Kotisiivous Kimallus etsii persoonaa!

Miltä kuulostaisi esimies, joka on oikeasti kiinnostunut työhyvinvoinnistasi? Esimies, jolle voit avautua kun elämä ahdistaa? Esimies, jonka kanssa liki kaikista asioista voidaan sopia erikseen? Entä jos töissä voisi oikeasti viihtyä? Tule töihin suoraan yrittäjälle ja haistata pitkät kasvottomille korporaatioille! Kotisiivous Kimalluksen porukassa saat äänesi kuuluviin ja pääset edistämään työhyvinvointiasi – vain luovuutesi on rajana!

Tällä hetkellä tarjoamme täysipäiväistä (37,5h/vko) sekä osa-aikaista työtä (20h/vko). Työtä tehdään arkisin klo 8 -17 aikajänteellä. Ilmoitathan hakemuksessasi, oletko hakemassa kokoaikaista vai osa-aikaista työtä.

Mitä työ pitää sisällään?

Työ koostuu pääasiassa kotitalouksien säännöllisestä siistimisestä. Toisin sanoen me pidämme huolen, että asiakkaidemme arki helpottuu ja että heidän kotinsa pysyvät puhtaina. Erilaisia kohteita löytyy kivilinnoista yksiöihin, joten työssä on runsaasti vaihtelua. Tylsää ei siis varmasti tule!

Mitä Kotisiivous Kimallus haluaa sinulta?

Asennetta ja persoonaa. Me emme halua lokeroida sinua tai ahtaa sinua tietynlaiseen muottiin. Meillä saat olla oma itsesi. Pääasia on, että olet aidosti kiinnostunut auttamaan ihmisiä ja seisot sanojesi takana. Rehellisyys, ja suoraselkäisyys ovat toimintamme kulmakiviä.

Edellytykset työnhaulle

Edellytämme sinulta b-ajokorttia sekä sujuvaa suomen kielen taitoa. Aiempi kokemus alalta tai alan tutkinto ovat ehdottomasti plussaa, mutta eivät välttämättömiä. Perehdytys työhön toteutetaan perusteellisesti.

Jätä hakemuksesi heti!

Jokaiselle hakijalle ilmoitetaan rekrytoinnin etenemisestä. Hakijoita haastatellaan nopealla aikataululla ja paikka täytetään heti sopivan tekijän löydyttyä. 

Kotisiivous Kimallus Oy

Jätä meille yhteystietosi ja CV PDF-tiedostona niin olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian. Soittamalla suoraan yrittäjälle voit kysellä lisätietoja työstä.

Puhelin: 050 5400 665

Sähköposti: kimhuhtahaara@kotisiivouskimallus.fi

Facebook: Kotisiivous Kimallus

CV ja Yhteystiedot