Viikkosiivous

Viikkosiivous

Loppuuko vuorokaudestasi tunnit kesken?

Viikkosiivouksemme tavoitteena on lisätä sinun vapaa-aikaasi. Haluamme käyttää oman työpanoksemme parantaaksemme sinun elämänlaatuasi. Oli sitten toiveenasi viettää enemmän aikaa ystävien kanssa, urheilla aktiivisemmin tai osallistua harrastustoimintaan, me järjestämme sinulle tarvitsemasi ajan siivoamalla kotisi puolestasi.

Miksi valita meidät?

Rakkaudesta puhtaaseen kotiin. Viikkosiivouspalvelu on toimintamme kulmakivi ja suurin ylpeytemme aihe. Viikkosiivouspalvelumme ei ole vain palvelu, se on elämys.

Me olemme olemassa voidaksemme helpottaa kiireistä arkeasi. Me olemme täällä lievittääksemme stressiäsi ja tarjotaksemme mahdollisuuksia vapaa-ajan viettoon omilla ehdoillasi. Anna meidän helpottaa elämääsi ja käytä jatkossa vapaa-aikasi tekemällä itsellesi merkityksellisiä asioita.

Me emme lähetä sinulle siivoojaa. Me lähetämme sinulle ystävän. Hän pyrkii tekemään parhaansa jotta sinä viihtyisit kodissasi. Kun työpäiväsi venyy suhteettoman pitkäksi tai kun joudut hoitamaan koko päivän kiireellisiä asioita, on huojentavaa tietää, että työpäivän jälkeen pääset puhtaaseen kotiin nauttimaan vapaasta illasta.

Mitä viikkosiivous sisältää?

Viikkosiivouksen tarkemman sisällön määrittelemme yhdessä sinun kanssasi. Tämä tarkoittaa sitä, että siivous räätälöidään juuri sinun tarpeidesi mukaisesti. Erityistoiveet otetaan huomioon ja niitä saa ja pitääkin pyytää. Tästä emme luonnollisestikaan veloita ylimääräistä, sillä toiveiden todeksi tekeminen sisältyy tuntihintaamme.

Viikkosiivous kattaa kuitenkin aina:

  • pölyjen pyyhinnän ulottuvuuskorkeudelta
  • imuroinnin
  • wc-tilojen ja keittiön siivouksen
  • peilien pyyhinnän
  • lavuaarien ja hanojen pesun
  • näkyvien tahrojen poiston
  • lattioiden kosteapyyhinnän

Lisäksi viikkosiivoussopimus kattaa kodin erityistoimenpiteet, esimerkiksi jalkalistojen pyyhinnän, joita toteutetaan muun siivouksen ohessa siltä osin kuin aikaa riittää. Viikkosiivoussopimukseen kuuluu myös pienten ja keskisuurten mattojen puhdistus irtoliasta sekä tuulettaminen olosuhteiden niin salliessa.

Viikkosiivous toteutetaan yhden, kahden tai neljän viikon välein. Hinnan alapuolella olevasta painikkeesti pääset helposti jättämään yhteystietosi, jotta voimme ottaa sinuun yhteyttä ja tehdä siivouspalvelun hankkimisesta sinulle mahdollisimman helppoa. Yhteydenottopyynnön jättäminen ei luonnollisesti sido sinua mihinkään.

54,90€ / h