Kertasiivous

Kertasiivous

Muuttosiivous on vaativa laji

Muuttosiivous on suuri ja raskas projekti, jonka toteutukseen liittyy tiettyjä yleisiä sääntöjä ja laatuvaatimuksia. Huolellisen siivouksen laiminlyönti voi käydä kalliiksi ja asian jälkipuinti lisää stressiä muuttorumban keskellä. Helpoimmalla selviät kun annat työn ammattilaisen hoidettavaksi. Meidän avullamme pystyt hoitamaan itsellesi tärkeämpiä asioita tietäen, että muuttosiivouksen toteutuksesta tai jälkipuinnista ei tarvitse kantaa huolta. Tilaamalla muuttosiivouksen meiltä saat mielenrauhan kaupan päälle!

 

Kertasiivouksella kämppä kuntoon

Entä jos haluatkin kertaluontoisen suursiivouksen, jolla laitetaan kotisi kerralla kuntoon? Sekin onnistuu! Mikäli viime siivouskerrasta on jo aikaa tai haluat viimeisetkin pölykoirat nurkista kuljeksimasta, ota ihmeessä yhteyttä. Olipa kyseessä sitten tulevat rippijuhlat, iloinen yllätys vaimolle tai vaikkapa joulusiivous, me autamme mielellämme! Kuuntelemme erityistoiveesi huolellisesti ja toteutamme siivouksen juuri siten kuin olet sen suunnitellut.  


Mitä muuttosiivouksemme sisältää?

Mikäli kyseessä on omistusasunto, muuttosiivouksemme toteutetaan yleisten, vakiintuneiden standardien mukaisesti sekä osittain asiakkaan kanssa yhdessä sovitusti. Muussa tapauksessa on suositeltavaa pyytää vuokraisännältä kirjalliset ohjeet asunnon siistimiseen jotta molempia osapuolia miellyttävästä siivousratkaisusta voidaan varmistua.

Huomattavaa on se, että tavallisesti muuttosiivoukseen kuuluu myös ikkunanpesu ellei erikseen ole sovittu toisin. Ikkunanpesusta voit lukea lisää täältä.

Mitä kertasiivouksemme sisältää?

Kertasiivouksen tavoitteena on kodin perinpohjainen siivoaminen. Lopullinen siivousratkaisu laaditaan kuitenkin sinun toiveidesi ja suunnitelmiesi mukaisesti. Kertasiivous on kertaluontoinen palvelu. Viikkosiivoussopimuksen solmineille asiakkaille kertasiivouksen hinta on sama kuin viikkosiivouksen hinta. 

Hinta sisältää arvonlisäveron, matkakulut n. 15km säteellä Turusta sekä välinekustannukset. Minimiveloitus 4h.

60€ / h